Замовити в 1 клік




Вода питна "Утренняя роса"   18,9 л
50 грн
Вода природна питна "Aqua Naturale" 18,9 л
60 грн
Мінімальне замовлення від 2-ох бутлів
Мені можна не дзвонити для підтвердження замовлення
Я погоджуюсь з Правилами користування, Політикою конфіденційності та Угодою на збирання та обробку персональних даних
Сума: 0 грн

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ПРЕДОСТАВЛЕНИЯ УСЛУГ

загальні положення

Терміни та поняття

Веб-сайти (Сайти) – веб-сайти, що розповсюджуються компанією ТОВ “Аквапласт”. Використання Веб-сайтів/Мобільних програм – будь-яке ознайомлення, завантаження або використання будь-якими іншими способами.

Клієнт (Користувач, Ви (у всіх відмінках) – фізична або юридична особа, яка виявила бажання скористатися послугами та товарами Компанії). Користувачі можуть бути як зареєстрованими, так і незареєстрованими на сайті.

Компанія – ТОВ “Аквапласт”.

КОД ЕДРПОУ 30927520.

Юридична адреса: 49008, м.Дніпро, вул.Макарова, 8Д.

Поштова адреса: 49008, м.Дніпро, а/с 752.

Cookies — текстові файли, в яких міститься інформація про попередні дії та налаштування користувача на сайті (наприклад, тип браузера, мова, налаштування фільтрів на сторінці пошуку тощо). Вони формуються веб-сервером і зберігаються на пристрої користувача. Сайт використовує cookies, щоб запам’ятати переваги користувача, створити для нього комфортні умови використання сайту шляхом покращення сервісу та надати контент, який найбільше відповідає потребам користувача.

Матеріали (Об’єкти) – всі статичні та динамічні елементи, розміщені на Веб-сайтах/в Мобільних додатках, у тому числі: вся інформація та тексти, зображення, фото-, аудіо- та відеофайли, бази даних, торгові марки та логотипи, технічні та графічні рішення Веб-сайтів/Мобільних програм.

Мобільні програми – мобільні програми, розробником та/або правовласником яких є ТОВ “Аквапласт”, доступні для завантаження для систем Android та IOS і використовуються для:

  • замовлення Користувачами продукції Компанії та управління всіма пов’язаними з цим аспектами;
  • подальше надання Компанією Послуг, у тому числі послуг з доставки Користувачам продукції Компанії та/або необхідного обладнання;
  • надання інформаційної підтримки Користувачам;
  • в інших цілях, зазначених безпосередньо в Мобільних додатках.

Особиста інформація Клієнта – персональні дані Клієнта, що вказуються на Веб-сайтах/Мобільних програмах Компанії та при замовленні Послуг, Товарів Компанії.

Послуга – будь-яка послуга та всі пов’язані з нею функції, що надаються Компанією Користувачам безкоштовно або на платній основі та пропонуються на замовлення на Веб-сайтах/Мобільних додатках.

Персональні дані – відомості або сукупність відомостей, зібраних за допомогою Веб-сайтів/Мобільних додатків, про Користувача, які можуть безпосередньо або опосередковано ідентифікувати такого Користувача.

Правила – ці Правила та умови надання послуг, що регулюють користування Користувачами Веб-сайтів/Мобільних додатків.

Сторонній постачальник – Apple Inc., Google, Inc., Microsoft Corporation та/або їх відповідні міжнародні дочірні компанії та афілійовані особи та інші особи, товари та послуги яких тісно пов’язані з функціонуванням сервісів та послуг Компанії та забезпечують їхню реалізацію.

Товар (продукція) – питна вода, напої та супутні товари.

Предмет правил та умов надання послуг

Ці «Правила та умови надання послуг» регламентують правила та умови надання послуг Компанії Клієнтам компанії, а також правила та умови користування Клієнтами Веб-сайтами/Мобільними програмами та іншим контентом Компанії.

Отримуючи доступ до Послуг та користуючись ними, ви погоджуєтесь з цими Правилами, які є договором між вами та Компанією. Якщо ви не погодитеся з цими Правилами, ви не отримаєте доступу до Послуг або не зможете користуватися ними. Компанія може негайно скасувати ці Правила або будь-які Послуги, припинити надавати вам Послуги або позбавити вас доступу до Послуг або будь-якої їх частини у будь-який час та з будь-якої причини.

До певних Послуг можуть застосовуватися додаткові умови, які вважатимуться невід’ємною частиною цих Правил. Додаткові умови мають перевагу над цими Правилами, якщо вони суперечать їм в питаннях, пов’язаних з використанням певних Послуг.

Компанія може іноді змінювати Правила, пов’язані з Послугами, що надаються нею. Зміни набувають чинності після публікації на офіційному Веб-сайті/Мобільному додатку Компанії. Продовжуючи користування Послугами після такої публікації, ви погоджуєтесь з умовами користування Послугами, що змінилися. Збір та використання Компанією особистої інформації Клієнта відбувається відповідно до Політики конфіденційності, що міститься у цих Правилах.

Використання сервісів та послуг

Компанія надає Клієнту Послуги з замовлення та доставки Товарів Компанії. Для замовлення товару та отримання Послуг Користувачеві необхідно скористатися Веб-сайтом/Мобільною програмою або зробити замовлення зателефонувавши до диспетчерського відділу (телефонні номери call-центру розміщені на сайтах Компанії).

Облікові записи користувачів

При створенні замовлення на Веб-сайті/Мобільному додатку Користувач повинен зазначити таку інформацію:

– ім’я;

– контактний номер телефону та ін.

Для оформлення доставки Товару Клієнту необхідно обов’язково вказати:

– адреса доставки;

– спосіб оплати.

Щоб використовувати Послуги в максимальному обсязі, Користувач повинен зареєструватися та створити особистий обліковий запис («Обліковий запис»). При реєстрації облікового запису Користувач повинен надати Компанії певну інформацію, у тому числі особисту, яку запитує сервіс: ім’я, номер телефону, e-mail тощо.

Клієнт гарантує точність, повноту та актуальність наданих даних. Якщо ви не в змозі забезпечити точність, повноту та актуальність даних свого облікового запису, це може призвести до припинення доступу до сайту та послуг або розірвання Компанією цього договору з вами. Ви несете відповідальність за всі дії, що виконуються з вашого облікового запису, і погоджуєтесь за жодних обставин не розголошувати свої ім’я користувача та пароль третім особам.

Права та обов’язки Користувача

Користувачі мають право використовувати Веб-сайти/Мобільні програми виключно з метою:

  • ознайомлення з представленими матеріалами щодо товарів та послуг Компанії;
  • замовлення Послуг Компанії;
  • управління окремими аспектами надання Компанією таких послуг;
  • звернення до Компанії із запитами, коментарями, скаргами та пропозиціями, які можуть бути надіслані у повідомленнях через форму зворотного зв’язку на Веб-сайтах/Мобільних додатках, а також подальшу відповідь від Компанії;
  • з іншою метою, зазначеною безпосередньо у Веб-сайтах та Мобільних додатках.

Будь-яке використання Веб-сайтів/Мобільних програм у будь-яких інших цілях вважається незаконним.

Користувач не має права:

  • видаляти будь-які згадки про авторське право, торгову марку або інші вказівки правовласника з будь-якої частини об’єктів інтелектуальної власності, права на які належать Компанії (далі – «Об’єкти», «Матеріали»);
  • без дозволу Компанії використовувати Матеріали, розміщені на Веб-сайті/в Мобільних додатках з комерційною або некомерційною метою, не здійснювати декомпіляцію Веб-сайтів/Мобільних додатків, не вдаватися до дій з реверс-інжинірингу, не здійснювати розбір чи спробу втручання у вихідний код -сайтів/Мобільних додатків;
  • використовувати Веб-сайти/Мобільні додатки з метою надсилання будь-яких повідомлень насильницького, образливого, зневажливого характеру або будь-яким іншим чином порушуючим право на честь, гідність та ділову репутацію Компанії або третіх осіб, а також небажаних повідомлень комерційного характеру (“спам”);
  • використовувати програмне забезпечення для втручання або спроб втручання в роботу Веб-сайтів/Мобільних програм.
  • відтворювати, змінювати, створювати похідні роботи, засновані на Матеріалах, розподіляти, передавати такі права, здавати в оренду, продавати, перепродувати, передавати, оприлюднювати, публічно виконувати, пересилати, передавати в ефір або інакше використовувати Об’єкти, якщо Компанією не було надано на це відповідний дозвіл;
  • дзеркально відображати будь-яку частину об’єктів або створювати кадр будь-якої частини об’єктів та матеріалів;
  • виконувати або запускати будь-які програми або сценарії з метою очищення, індексації, розгляду або застосування іншого способу збору даних будь-якої частини Об’єктів та Послуг або незаконного ускладнення, запобігання виконанню та/або обмеженню функціональності будь-якого аспекту Матеріалів;
  • намагатися отримати несанкціонований доступ до матеріалів або порушити будь-який аспект об’єктів та послуг або пов’язаних із ними систем чи мереж. Користуючись Послугами, Клієнт погоджується дотримуватись чинного законодавства. При цьому користувач може використовувати послуги лише у законних цілях. Використовуючи Послуги, Користувач зобов’язується не створювати незручності, занепокоєння, ускладнення або матеріальних збитків ні сторонньому постачальнику, ні будь-якій іншій особі.

Інтелектуальне право

Послуги та всі права, викладені у цьому документі, виступають та залишаються власністю Компанії. Ні ці Правила, ні використання Клієнтом Послуг не передають та не надають Клієнту права: на Послуги або пов’язані з ними права; і використання фірмового найменування, логотипів, найменувань продуктів чи послуг, торгових марок чи знаків обслуговування Компанії чи її ліцензіарів чи посилань ними без відома Компанії.

Компанія забороняє Користувачам комерційне або некомерційне використання матеріалів повністю або частково будь-яким способом (у тому числі відтворення, представлення, адаптацію, модифікацію, оприлюднення, передачу, спотворення, інтеграцію в інший веб-сайт тощо). У разі потреби використання матеріалів Користувачі можуть звернутися до Компанії з відповідним запитом, надіславши його через форми зворотнього зв’язку на Веб-сайтах/Мобільних програмах.

У разі порушення прав інтелектуальної власності на Матеріали Веб-сайтів/Мобільних додатків Користувачами або третіми особами Компанія має право вжити всіх доступних заходів щодо захисту порушених прав, у тому числі звернутися за захистом прав у судовому порядку.

Доступ до мережі та пристроїв

Користувач несе відповідальність за отримання доступу до мережі передачі даних, необхідної для використання Сайту та використання Послуг. Користувач несе відповідальність за придбання та оновлення сумісної апаратури або пристроїв, необхідних для отримання доступу до Послуг та Сайту для їх використання, а також для отримання будь-яких оновлень. Компанія не гарантує функціонування Сайту та Послуг або будь-якої їхньої частини на конкретній апаратурі або пристрої. Крім того, надання Послуг може перериватися або затримуватися через роботу мережі Інтернет та електронні засоби зв’язку.

Оплата

Клієнт визнає, що користування Сайтом та Послугами може призвести до виникнення зобов’язань щодо оплати послуг та/або товарів, які він отримує від Компанії. З метою допомоги Клієнту в оплаті Послуг та/або Товарів від імені Компанії може діяти Сторонній постачальник як його агент.

Усі Товари та Послуги підлягають оплаті у встановлений Компанією термін. Компанія залишає за собою право в будь-який час на свій розсуд визначати, видаляти та/або змінювати вартість Товарів та Послуг.

Обмеження відповідальності

Компанія не несе відповідальності:

– за несвоєчасно або неналежно надані послуги, якщо така ситуація була викликана обставинами, незалежними від Виконавця, такими як (але не обмежуючись ними): збої, що виникають у телекомунікаційних та/або енергетичних мережах; дії шкідливих програм; недобросовісні дії третіх осіб;

– за збитки/упущену вигоду, заподіяні Користувачеві або третім особам внаслідок використання або неможливості використання того чи іншого сервісу;

– за будь-які пошкодження програмного та/або апаратного комплексу Користувача, що виникли внаслідок використання Веб-сайтів/Мобільних додатків. Клієнт самостійно несе відповідальність за забезпечення безпеки свого комп’ютера на предмет шкідливого програмного забезпечення (шпигунських програм) та безпеку передачі даних через Інтернет у зв’язку з цим. Клієнт самостійно несе відповідальність за забезпечення безпеки свого комп’ютера на предмет шкідливого програмного забезпечення (шпигунських програм) та безпеку передачі даних через Інтернет у зв’язку з цим;

– за випадкове пошкодження будь-якого майна Клієнта, пов’язане із пошкодженням Товару Компанії з моменту фактичної передачі Товару Клієнту від представника Компанії;

– невиконання та/або неналежне виконання зобов’язань, що сталося внаслідок обставин непереборної сили (землетрус, повінь або інші стихійні лиха), що перешкоджають виконанню Компанією своїх зобов’язань;

– за порушення порядку обробки персональних даних та розголошення конфіденційної інформації особами-партнерами Компанії, що надають супутні послуги Клієнтам Компанії або агентами Компанії.

Згода на збирання та обробку персональних даних

Шляхом проставлення відповідної позначки на сторінці реєстрації або при оформленні замовлення на Веб-сайті або в Мобільному додатку Клієнт підтверджує, що повідомлений(а) та згоден(а) з тим, що з метою забезпечення належного доступу та використання Веб-сайтів/Мобільних додатків, а також отримання Товарів та Послуг, Компанія здійснює збирання та обробку Персональних даних Користувачів згідно із Законом України № 2297-VI від 01.06.2010 «Про захист персональних даних» (далі – «Закон»).

Ця згода надається на обробку персональних даних Користувача будь-якими способами (збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптація, зміна, відновлення, знеособлення, знищення, видалення після закінчення строку надання цієї Угоди (без необхідності в повідомленні про таке видалення або інші перелічені у цій Угоді) дії), використання та розповсюдження персональних даних) з метою належного надання Користувачеві послуг (ідентифікація, автентифікація, авторизація, відновлення пароля, надсилання інформаційних матеріалів за згодою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, залишенням відгуків про якість обслуговування, отримання рекламних та спеціальних пропозицій , інформації про акції, розіграш, іншу інформацію про діяльність Компанії).

Згода суб’єкта персональних даних надається при оформленні цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства, а в рамках оформлення таких відносин на Веб-сайтах/Мобільних додатках перед формуванням замовлення.

Компанія проводить збір та обробку наступних категорій Персональних даних Користувачів:

  • прізвища, імена, адреси, номери мобільних телефонів, адреси проживання Клієнтів;
  • дані входу Користувачів на Веб-сайти/Мобільні програми (логіни, паролі);
  • файли “cookies”, технічні дані для Веб-сайтів/Мобільних програм;
  • інші Персональні дані, які можуть добровільно та за власною ініціативою надаватися Клієнтами та які не можуть бути видалені Компанією без знищення іншої інформації та/або персональних даних, що зберігаються Компанією відповідно до вимог законодавства та захисту своїх прав та законних інтересів.

Компанія здійснює обробку кожної з категорій Персональних даних протягом періоду, необхідного для виконання кожної з зазначених цілей. У будь-якому випадку Компанія має право зберігати Персональні дані протягом періоду, необхідного для виконання зобов’язань перед Клієнтами щодо надання товарів та Послуг Компанії, а також здійснення прав та виконання зобов’язань, передбачених чинним законодавством.

 Компанія зобов’язується забезпечити всі доступні заходи захисту персональних даних Користувачів з урахуванням положень чинного законодавства щодо захисту персональних даних.

Під час обробки отриманих персональних даних Компанія:

  • діє відповідно до законодавства в галузі персональних даних та дотримується всіх відповідних приписів щодо забезпечення конфіденційності в Інтернеті;
  • вживає всіх необхідних організаційних та технічних заходів щодо захисту конфіденційної інформації від несанкціонованого доступу, втрати або знищення. Персональні дані користувачів обробляються у строгій відповідності регламентами та інструкціями, і доступні обмеженому колу осіб з числа співробітників Компанії тільки при виконанні посадових обов’язків та обслуговуванні конкретних користувачів. Дані користувача можуть бути надані третім особам відповідно до законних вимог компетентних державних органів або використані у судових розглядах.

Користувач має права захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про місцезнаходження бази даних, що містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження її власника або розпорядника;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться в базі персональних даних;

3) на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;

4) отримувати інформацію про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, що зберігаються;

5)  пред’являти мотивовану вимогу зміни чи знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи не достовірні;

6)  вносити поправки щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

7) відкликати згоду на обробку персональних даних;

8) знати механізм автоматичного оброблення персональних даних.

Згода може бути відкликана за заявою, надісланою на електронну адресу: voda6109595@gmail.com.

Політика конфіденційності

Користування Послугами Компанії передбачає заповнення інформаційних полів на сторінці персональних та платіжних даних веб-сайту:

– ПІБ клієнта, номер телефону, адреса доставки, адреса електронної пошти та інші дані, необхідні для реєстрації та замовлення Товарів;

– дані платіжної картки (ім’я власника, номер, термін дії та CVV код) – для завершення процесу оплати послуг за допомогою. Проведення платежів за банківськими картками здійснюється у суворій відповідності до вимог платіжних систем Visa International та MasterCard Worldwide. Платіжний сервер відповідає вимогам PCI DSS. Конфіденційність персональної інформації, що передається, забезпечується банком-еквайром. З метою обробки таких категорій персональних даних Компанія залучає спеціалізованих провайдерів платіжних послуг, які виступають як власники та розпорядники персональних даних, що мають винятковий доступ до обробки таких персональних даних.

Введена інформація не буде надана третім особам за винятком фінансової установи, що забезпечує організацію та здійснення переказу грошових коштів на користь та/або за дорученням Компанії з оплати, що здійснюються власниками електронних платіжних засобів (Клієнтів), з використанням електронних способів обробки платежів за реалізовані Компанією Товари або Послуги в Інтернеті на Веб-сайтах/Мобільних програмах.

Дані, що запитуються в такому випадку, не можуть бути використані на шкоду власнику картки. Процедура верифікації використовується для захисту утримувача картки від шахрайських операцій. Клієнт самостійно приймаєте рішення: надіслати запитані дані або відмовитися від транзакції.

Компанія може на свій розсуд дозволити Користувачеві під час користування Послугами надавати, завантажувати, публікувати або іншим способом пропонувати їй контент у формі тексту, фото- та/або відеоматеріалів та відомостей, у тому числі коментарі та відгуки, пов’язані з Послугами, запитами технічної підтримки та участю у конкурсах та рекламних акціях. Передаючи Компанії такий контент, Клієнт надає їй міжнародну, безстрокову, безповоротну, не іменну ліцензію (без оплати роялті) з правом субліцензувати, використовувати, копіювати, змінювати, переробляти, розповсюджувати, оприлюднювати, публічно використовувати або будь-яким іншим способом використовувати такий контент всіх форматах та каналах розповсюдження, відомих в даний час або розроблених пізніше (як у зв’язку з Послугами та бізнесом Компанії, так і у зв’язку з послугами третіх осіб), без подальшого повідомлення чи отримання згоди від Клієнта.

Користувач гарантує, що:

  • тільки клієнт володіє всім вищезгаданим контентом або має всі права, ліцензії, погодження та дозволи, щоб надати Компанії ліцензію на використання такого контенту, як зазначено вище;
  • ні сам контент, ні надання, завантаження, публікація або оприлюднення Користувачем такого контенту, ні використання Компанією такого контенту, як це дозволено цим документом, не порушують права інтелектуальної власності або авторських прав третіх осіб, прав на гласність чи приватне життя та не порушують. чинного законодавства чи правових норм. Користувач зобов’язується не надавати контенту ганебного, наклепницького, ненависного, насильницького, непристойного, порнографічного, незаконного чи образливого характеру незалежно від того, чи захищене законом надання таких матеріалів. Компанія може (але не зобов’язана) розглядати, контролювати або видаляти такий контент на свій розсуд у будь-який час та з будь-якої причини без надсилання Користувачеві повідомлення.

Використання файлів "cookies"

При використанні Веб-сайтів/Мобільних програм відбувається використання файлів “cookies”, які встановлюються на електронні пристрої Користувачів.

Компанія використовує такі категорії файлів “cookies”:

• для надання Користувачам стабільного доступу до функціоналу Веб-сайтів/Мобільних програм;

• для покращення та полегшення використання Користувачами Веб-сайтів/Мобільних додатків;

• для коректного відображення рекламних повідомлень Компанії в рамках Веб-сайтів/Мобільних додатків, веб-сайтів третіх осіб, соціальних мереж;

• для надання доступу Користувачам для обміну інформацією з Веб-сайтів/Мобільних програм через соціальні мережі;

• дослідження показників, пов’язаних з аудиторією Веб-сайтів/Мобільних додатків (аналіз трафіку, тенденцій використання).

Компанія запитує згоду Користувачів на використання файлів cookies перед початком використання Веб-сайтами/Мобільними програмами, надсилаючи відповідне електронне повідомлення (у форматі банера). Якщо Користувач не згоден з використанням файлів cookies і не бажає заблокувати їх використання в браузері, він повинен негайно припинити використання Веб-сайту/Мобільного додатка та залишити його. Якщо Користувач проігнорує повідомлення електронного повідомлення (у форматі банера), не погодиться і продовжить користуватися Веб-сайтом/Мобільною програмою, такі дії свідчать про його згоду з використанням файлів “cookies”.

Користувачі мають такі опції файлів “cookies”:

• дозволяти автоматичне збереження та використання файлів “cookies”;

• бути попередженими про використання файлів cookies;

• обмежувати використання файлів “cookies”;

• блокувати використання файлів “cookies” (можливі обмеження у використанні Веб-сайту у вигляді неможливості інсталяції користувачами індивідуальних налаштувань).

Використання Веб-сайтів/Мобільних програм передбачає використання функціональних можливостей інших ресурсів, у тому числі:

• соціальних мереж (на Веб-сайтах/Мобільних програмах доступна опція розповсюдження користувачем контенту безпосередньо з Веб-сайту) (залежно від функціоналу та внутрішніх налаштувань Веб-сайту/Мобільного додатка). Порядок використання файлів cookie регулюється відповідними політиками таких компаній;

• Google Analytics для збирання загальної статистичної інформації про використання Веб-сайту/Мобільних програм (така інформація використовується Компанією виключно для покращення контенту та послуг з використання Веб-сайту/Мобільних додатків). Порядок роботи Google Analytics регулюється відповідною політикою Google;

• Google AdWords для персоналізації реклами на ресурсах рекламного партнера Google (Google Search, YouTube, Gmail та інші) (інформація використовується компанією виключно для покращення рекламного контенту та послуг з використання Веб-сайту/Мобільних програм спільно з рекламним партнером Google). Порядок роботи Google AdWords регулюється відповідною політикою Google;

• інших ресурсів.

Звертаємо увагу, що блокування використання файлів cookie може призвести до некоректного функціонування Веб-сайтів/Мобільних додатків. Користувачі мають право блокувати використання файлів “cookies” повністю або частково (певні типи файлів “cookies”) шляхом внесення змін до настройок веб-браузерів пристроїв, які вони використовують для доступу до Веб-сайтів/Мобільних програм.

Компанія може співпрацювати з рекламними ресурсами третіх осіб, які збирають: IP-адреси; унікальні ідентифікатори пристроїв (UDID); інформацію про тип браузера; інформацію про операційну систему; щодо часового поясу; країни. Ці рекламні ресурси можуть використовувати зазначену інформацію, щоб надавати Користувачам рекламу, налаштовану відповідно до їх переваг, у тому числі для компаній, не пов’язаних з Компанією.

Користувачі також можуть бачити рекламу Веб-сайтів/Мобільних програм Компанії на сторонніх веб-сайтах, зокрема, в соціальних мережах. Ці оголошення можуть бути адаптовані для користувачів відповідно до їх переваг за допомогою файлів cookie. Крім того, Користувачі можуть бачити рекламу Компанії у соціальних мережах через те, що Компанія залучила такий ресурс до показу оголошень Користувачам, які відповідають демографічному профілю Користувачів Компанії. У деяких випадках це може включати передачу адреси електронної пошти, номери телефону Користувачів соціальної мережі. Якщо Користувач більше не хоче бачити спеціальну, адаптовану під нього рекламу, він може змінити налаштування “cookies” та конфіденційності у своєму браузері та на веб-сайтах третіх осіб. Користувачі можуть бачити рекламу Компанії на веб-сайтах Компанії та сторонніх програмах та веб-сайтах, а також на різних пристроях, що використовуються Користувачами. Компанія може використовувати цей процес для покращення ефективності маркетингових зусиль для Користувача.

З метою маркетингової комунікації Компанія може запросити у Клієнта додаткову інформацію щодо рекламних акцій та інших заходів. Також Компанія залишає за собою право використовувати дані історії придбань Товарів для персоналізації спеціальних пропозицій, оповіщення про акції та додаткові послуги. Клієнт може відписатися від відповідного розсилки будь-якої миті. Додатково можливе збирання інформації щодо задоволеності якістю обслуговування. Кінцева мета збору додаткової інформації – покращення спектру та якості послуг.

Інші положення

Зворотній зв’язок

Користувачі можуть зв’язатися з Компанією:

    • надіславши повідомлення (запит або скаргу) через форму зворотного зв’язку на Веб-сайтах/Мобільних додатках;
    • зателефонувавши за телефонами, розміщеними на Веб-сайтах/у Мобільних додатках.

Користувачі зобов’язуються не надсилати через форми зворотнього зв’язку на Веб-сайтах/Мобільних програмах:

  • будь-яких повідомлень насильницького, образливого, зневажливого характеру або будь-яким іншим чином порушуючим право на честь, гідність та ділову репутацію Компанія або третіх осіб;
  • небажаних повідомлень комерційного характеру (спам).

У разі надсилання Користувачами повідомлень вищевказаного характеру, Компанія має право не давати відповіді на такі повідомлення, а також позбавити Користувачів, які надіслали такі повідомлення, надалі використовувати функцію зворотного зв’язку.

Комунікація між Користувачами та компанією відбувається за допомогою засобів технічної фіксації. Будь-які повідомлення, інформація та матеріали, надіслані Користувачами через форми зворотнього зв’язку на Веб-сайтах/Мобільних додатках, є власністю Користувачів, які зберігаються Компанією для контролю якості обслуговування.

Компанія може запросити у Клієнта додаткову інформацію, якщо вона необхідна для внесення змін до вже оформленого замовлення або для надання супутніх послуг. Додаткові дані можуть бути запитані для оперативної передачі Клієнту інформації про замовлення.

Усі питання та претензії щодо порушення авторського права слід надсилати Компанії за адресою: voda6109595@gmail.com.

Вирішення суперечок

Ці правила регулюються та тлумачаться відповідно до законодавства України. Питання, які не врегульовані цими Правилами, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України. Усі можливі суперечки, які з відносин, регульованих цими Правилами, вирішуються у порядку, встановленому законодавством України, за нормами українського права.

Якщо з тих чи інших причин будь-які умови цих Правил недійсні або не мають юридичної сили, це не впливає на дійсність або застосування інших умов цих Правил.

Правила не вимагають скріплення печатками та/або підписання, зберігаючи при цьому повну юридичну силу.

0
Кошик
Ваш кошик порожній.Повернутися до магазину